Баутрейд

>

1787_4_commercial-building-schlieren

Висококачествени материали за фасадни решения

Основната дейност на Баутрейд е в областта на строителството – доставка на алуминиеви, дървени, керамични и PVC фасадни системи.

На базата на придобития опит, Баутрейд оказва съдействие и Ви предоставя най-подходящото решение за изграждане или реконструкция, както и за влагането на най-подходящите материали.

Защо да изберете нас?

Богат опит

Опитът на Баутрейд ще Ви помогне в оптимизирането на разхода на материали и избора на най-подходяща фасадна система. Баутрейд ще достави предлаганите продукти до всяка точка на Република България, като екипът на фирмата извършва цялата логистична дейност и гарантира доставка на продуктите в срок.

Професионална консултация

Баутрейд консултира своите клиенти относно избор на подходяща монтажна фирма според вида на обекта. Баутрейд е препочитан партньор от Общинските администрации поради факта, че предлаганите продукти са единствени с Енергоефективност до 85% и пожарозащита Клас А2 (негорими).

Качествени продукти

Чрез ръководството и служителите си фирмата има сериозен опит в изграждането на нови и реконструкция на стари офис сгради и бизнес центрове. Фирмата предлага продукти, изключително подходящи за подобен род обекти, отговарящи на всички изисквания по отношение на качество, сигурност, устойчивост, естетика и дълговечност.

Нашите партньори: