ALUCOBOND® е Оригиналът и е лидер на пазара на алуминиеви композитни плоскости по целия свят от 1969г.

ALUCOBOND® показва отлични свойства като невероятна гладка повърхност, голямо разнообразие от цветове и съвършено формуване. Той е разработен като устойчив и същевременно гъвкав материал за фасадни покрития. ALUCOBOND® е изключително устойчив на промените във времето, удароустойчив, нечуплив и намаляващ вибрациите.

Като лек композитен материал, който се състои от два алуминиеви покривни листа и пластично ядро, гъвкавият продукт ALUCOBOND® е материал, който е предпочитан и в сфери, различни от архитектурата, като рекламния бранш и  корпоративния дизайн, също така е широко използван в промишлеността и транспорта. На този успешен продукт са присъдени многобройни международни награди. С над 130 000 000 м2 продадени, ALUCOBOND® е доказал, че е един от най-успешните продукти.

ALUCOBOND® предлага на архитектите и дизайнерите неограничени възможности за творческо, иновативно и индивидуално планиране. Елементите могат лесно да се произведат и монтират на място. Широкият обхват от интериорни и екстериорни приложения на продукта е почти толкова разнообразен, колкото и свойствата му.

Имате въпроси ?

Може да направите запитване чрез формата или да се свържете с нас на посочените телефони

Продукти

ALUCOBOND® PLUS

ALUCOBOND® PLUS е композитен панел, състоящ се от два алуминиеви покривни листа и полимерна сърцевина с минерален пълнеж.

ALUCOBOND® A2

ALUCOBOND® A2 е незапалим алуминиев композитен панел, използван в архитектурата, който отговаря на съответните стандарти.

ALUCORE®

За разлика от конвенционалните композитни панели тип пчелна пита, системните компоненти на ALUCORE® са залепени в непрекъснат процес.

Направи запитване

Баутрейд България ЕООД

Поръчай брошура

Баутрейд България ЕООД