За разлика от конвенционалните композитни панели тип пчелна пита, системните компоненти на ALUCORE® са съединени в непрекъснат процес. Материалът показва здрави и еластични свойства и отлична якост – основата за високо качество на продукта. Проектанти, архитекти и дизайнери оценяват ALUCORE®, защото съчетава високи механични свойства, като якост на опън на покриващите листове и с изключителна податливост на обработка.

Непрекъснатият производствен процес позволява производството на големи панели с дължина до 9 m, с превъзходна повърхност в една равнина. Изчистени, лесно изработени с перфектни детайли, възможно е голямо разнообразие от приложения с използването на обикновени инструменти. Неговите специфични характеристики правят ALUCORE® идеалният избор не само за външни приложения като фасадни облицовки, покриви, балкони, навеси и т.н., но и за интериорен дизайн като артистични тавани или за приложения в транспорта, индустрията и корабоплаването.

В допълнение към ниското си тегло и перфектната плоскост, ALUCORE® показва отлична устойчивост на атмосферни влияния. По отношение на повърхностното покритие се използват изключително висококачествени системи за лакови покрития с оптимална устойчивост на атмосферни влияния и индустриални замърсявания.

Проекти

Направи запитване

Баутрейд България ЕООД

Поръчай брошура

Баутрейд България ЕООД